16 | 05 | 2024

Vali Balkanlıoğlu, “İş Sağlığı ve Güvenliğini Önemsiyoruz”

Vali Balkanlıoğlu, “İş Sağlığı ve Güvenliğini Önemsiyoruz”

 

İş sağlığı ve güvenliği uygulamasının yaygınlaşmasıyla birlikte nano teknoloji ile üretilen ürünler hayatımıza girmeye başladı.

İşyeri güvenliğini artırmaya yönelik hazırlanan ve mermer, granit, seramik ve fayans gibi taş yüzeyli alanlarda ayak kaymalarını önleyen bir ürünle ilgili Ordu Valiliği’nde bir uygulama yapıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da takip ettiği uygulamada, ıslak zeminde ayak kaymalarını önleyen ürünün tatbiki yapıldı. Örnek uygulamayı yapan firma temsilcileri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ürünün sağlayacağı faydalar hakkında da bilgiler verdi.

Ordu Valiliği’nde örnek uygulamayı yapan firma temsilcileri, ıslak zeminlerde ayak kaymalarını önleyecek ürünün, sadece kamu binalarında değil, insanların yoğun olarak bulunduğu özel işyerlerinde, işletmelerde ve evlerde de kullanılabileceğini kaydettiler.

Islak zeminlerde ayak kaymalarını önleyecek ürünün, örnek uygulamasını takip eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ıslak zeminli alanlarda ayak kaymalarına bağlı olarak ciddi yaralanmalar meydana geldiğini ifade ederek, “2012 yılında çıkarılan İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile gerek kamu, gerekse özel sektör kuruluşlarının, işyerlerinde iş sağlığını ve güvenliğini sağlamaya yönelik bazı tedbirleri almaları, şartları iyileştirmeleri hüküm altına alınmıştır. Bu bağlamda, bizler de iş sağlığı ve güvenliğini önemsiyoruz. Bu yönde de kamu binalarında çalışmalarda, iyileştirmelerde bulunuyoruz. Hem çalışanlarımızın, hem de hizmet almak üzere kamu binalarına gelen vatandaşlarımızın sağlığını ve güvenliğini düşünmek durumundayız. Bugün, Valiliğimiz hizmet binasında, nano teknoloji ile üretilen ve ıslak zeminlerde ayak kaymalarını önlemeye yönelik bir ürünün uygulaması yapıldı. Bizler de bu uygulama sonucu yerinde gördük. Bölgemizin sürekli yağış alan bir bölge olması hasebiyle taş ürünlerle kaplı zeminlerde ıslaklık olabilmektedir. Suyun teması sonucu ıslak hale gelen zeminlerde de farkında olmadan ayak kayması sonucu düşme olayı yaşanmaktadır. Bu ve benzeri teknolojik ürünler, iş güvenliği açısından riskleri en aza indirgemek adına önemlidir” diye konuştu. 

Haber kaynağı: orduajans.com

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003965836
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
196
864
2998
3952849
21633
42931
3965836

Your IP: 3.141.12.209
Server Time: 2024-05-16 05:13:00
Kimler Çevrim İçi

10 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5