25 | 04 | 2024

"BİZZAT CUMHURBAŞKANIMIZ’DAN DUYDUM" ORDU'NUN ÇALIŞKAN BİR BAŞKANI VAR

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu; "Ordu'nun çok çalışkan bir Belediye Başkanı var. Sayın Cumhurbaşkanımız başarılı belediyeleri çok iyi takip ediyor. Bu çerçevede Başkanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında çok ciddi bir yerinin olduğunu bizzat kendisinden duydum" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Yerli Düşünce Derneği tarafından Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde düzenlenen "Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemine Milli ve Yerli Bakış" isimli konferansa katılmak için Ordu'ya geldi. Topçu, konferans öncesi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
 
BAŞKAN YILMAZ: “SAYIN TOPÇU'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Değerli büyüğümüz,  Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu'yu Ordumuz’da, Büyükşehirimiz’de misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Hem bakanlığı döneminde hem de Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı olduktan sonra ilimizden her alanda imkanlarını esirgemeyen, gerek ekonomik katkısıyla gerekse fikri destekleriyle bizlere ön ayak olan saygıdeğer büyüğümüze teşekkür ediyoruz. Kendileri bakan iken, Ordu'ya ilk ziyaretlerinde, 'Ben Yalçın Topçu ağabeyimizi tanımadan sevdim' demiştim. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Yalçın Topçu ağabeyimizi inşallah bugün güzel bir konferansla misafir edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
TOPÇU: “ORDU'NUN ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKANI VAR”
 
"Yerli Düşünce Dergisi ve Derneğinin düzenlemiş olduğu bir konferans münasebetiyle hem insanını ve Belediye Başkanını hem de taşını toprağını çok sevdiğim Ordu'da bir kez daha olma şansı buldum" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu; "Her Ordu'ya gelişimde kendimi bahtiyar hissediyorum. Ordu'nun çok ciddi, çalışkan bir Belediye Başkanı var. Onun da ifade ettiği gibi biz de kendisini çok sevdik. Ordu'da olan Metin Gündoğdu için kardeşim derim. Onun da bir abisi var. O da kardeşim, onu da Enver Bey olarak görürüm. Bunu da her yerde dillendiririm. Ben Enver Başkanı Allah için seviyorum, Ordu için seviyorum. Ordu'ya yaptığı hizmetleri biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da başarılı belediyeleri çok iyi takip ediyor. Bu çerçevede kendisinin Cumhurbaşkanımızın yanında da çok ciddi bir yerinin olduğunu bizzat kendisinden duydum. Enver Başkan bunları hak ediyor. İnşallah bugün Ordu'da ülkemizin meselelerini konuşacağız. Tabi ki bunun yanında bölücü terör örgütü, dış politika, anayasa ve başkanlık sistemini konuşacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 
 
Haber kaynağı: ordu.bel.tr
 
 
 
 
  • brick and by windows
  • brick and by windows
whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003935898
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
282
1342
3255
3922503
34626
44379
3935898

Your IP: 3.142.197.212
Server Time: 2024-04-25 04:06:38
Kimler Çevrim İçi

27 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5