ANKARA’DAKİ HAİN SALDIRIYA TEPKİLER

 

Ordu’da milletvekilleri, siyasi partiler, tüzel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları Ankara’da meydana gelen ve tüm ülkeyi üzüntüye boğan hain saldırıyı kınadı.

GÜNDOĞDU: “TESLİM OLMAYACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, düzenlenen saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını belirterek, “Zaman teröre karşı tek yürek olma zamanıdır. Bu ülke teröre asla teslim olmayacak, bu millet asla diz çökmeyecek. Yüreğimizi yakan bu olaylar terörü kınayamayanların alnına sürülmüş kara bir lekedir. Gözünü kan bürümüş bu hainleri tarif edecek kelimeler hiç bir sözlükte yer almaz. Toplumu terör korkusu ile sindirmeye çalışanlar, bu milletin sağduyu ve kardeşliği karşısında istediklerine ulaşamayacaklar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim vatanımızı, milletimizi korusun" dedi.

ÇELENK: “DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ankara’daki patlamayı nefretle kınadıklarını belirterek, “Türkiye güçlü bir ülkedir. Terör saldırısı ile bu ülkeye diz çöktüremezler. Büyük Türkiye 2023 hedefinden asla vazgeçmeyecektir” dedi. Çelenk, şu açıklamayı yaptı: “Ülkemize diz çöktüremeyeceksiniz. PKK, DAEŞ, İŞID sadece taşeron örgütlerdir. Biz bugün tıpkı 1. Dünya Savaşı’ndaki gibi bir küresel güçle mücadele ediyoruz. Karanlığın en zifiri olduğu zamandayız. Ama şunu da unutmayalım ki, aynı zamanda şafağa da en yakın olduğumuz bir zamandayız. Tüm şer güçlere rağmen, bu aziz milletin kadim geleneğinde olan iman ve cesaretle terör belasının üstesinden de gelmeyi başaracak onları paçavra gibi tarihin derinliklerine gömeceğiz. Terör örgütlerini ve onlara yardım eden, ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalışan şer ittifakını Allah’ın Kahhar ismi şerifine havale ediyor, Ankara’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır niyaz ediyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”

ODÜ: “LANETLİYORUZ”

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada ise Ankara’daki patlamanın Türk milletini çok derinden üzüntüye sevk ettiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi: “Ordu Üniversitesi camiası olarak milletimizin birliğini ve dirliğini hedef alan her türlü terör eyleminin karşısında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hain terör odakları bilmelidir ki, Yüce Türk milleti hiçbir zaman teröre boyun eğmemiştir ve bundan sonra da eğmeyecektir. Bu duygularla milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

kaynak: haberordu.com

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003950353
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
3672
1714
8627
3932643
6150
42931
3950353

Your IP: 3.141.202.54
Server Time: 2024-05-03 11:43:24
Kimler Çevrim İçi

10 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5