Türkiye de bu projeyi başlatan Akkuşlular oldu

 

Milli Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve Doğu ve Güneydoğuda çarpışan kahramanlarımıza moral ve motivasyon (isteklendirme) için başlattığımız yardım kampanyasında

Akkuş Kaymakamlığı, Akkuş Belediyesi, Akkuş müftülüğü öncülüğünde, Akkuş derneklerinin de içinde yer aldığı Türk güvenlik güçleri ile halkımızın Milli Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve Doğu ve Güneydoğuda çarpışan kahramanlarımıza moral ve motivasyon için başlattığımız yardım kampanyasında büyük destek yağıyor.

Bizler de bu destekleri hayata geçirmek için büyük bir organizasyona başlıyoruz. Ve bu halk desteği yurt geneline örnek bir proje olarak hayata geçiyor. Kampanyanın ilk başlangıç yerinin Akkuştan başlaması Özellikle Akkuş Ordu Karadeniz bölgemizin vatanına karşı duyarlılığını en iyi göstergesi olmuştur.

Sayın Kaymakam Hüseyin Atilla ve Belediye Başkanımız Sayın İsa Demirci Bey’in katılımları ile İstanbul Sancaktepe ilçesinde de Genco Kültür merkezinde 26 Akkuş derneklerinin başkan ve yönetim kurulları ve sivil toplum kuruluşları arasında bir toplantı tertip edilerek konu istişare edilmiştir.   RESİMLER.

Kaymakamlık belediye ve sivil toplum kuruluşları ortak organize ettiği yardımlaşma kampanyamıza Güneydoğuda asker ve polis olarak görev yapan güvenlik güçlerimize ulaştırılmak için gereken aklımıza gelen acil ihtiyaç malzemeleri ilave etmek istenen malzemelerde dikkate alınmak kaydı ile şu şekilde belirlenmiştir. Yardımlarımız nakdi ve aynı olmak üzeredir.

1- Askeri haki yeşil ya da siyah çamaşır ( iç çamaşır ve Çorap)

2- Elektriklerin olmaması ve taşınabilir yedek şarj aleti ( power bank)

3- Kişisel temizlik malzemeleri (tıraş malzemesi, şampuan, sabun)

4- Islak mendil 5- Sallama Çay 6- Termos 

7- Nakdi hesap numarası; TR760001000514274352235005

Akkuş Kaymakamlığı 0452 611 20 01 Yazı işleri: 0533 920 17 61

İstanbul da 26 Akkuş derneğinin organize ettiği toplantıda bu malzemelerin derneklerin seçmiş olduğu bir komite altında biri Avrupa yakasında diğeri Anadolu yakasında olmak üzerek toplanarak Akkuş ilçemize iletilerek oradan da güneydoğuda Nusaybin de görev yapan asker ve polislerimize iletilecektir.

Akkuşun diğer sorunları yol, su, hastane, sanayi tip cezaevi gibi sorunlarının da dile getirildiği toplantıda Mayıs ayının 3 haftasında Akkuşta yapılacak Akkuş derneklerinin federasyonlaştırılması toplantısına hazırlık gibi konularda gündem maddesi olmuş ancak günün birinci önemli konusu asker ve polislerimize ayrılmıştır.

İstanbul'da ikamet eden Akkuş ilçemizin temsilcileri Avrupa-Anadolu Yakası 26 derneğimizin başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarla bir araya gelip, Milli Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve Doğu ve Güneydoğuda çarpışan kahramanlarımıza moral ve motivasyon için başlattığımız yardım kampanyasında sonuna kadar yanımızda olduklarına şahit olduk. Bu gurur, heyecan ve moral ile toplantımıza katılan tüm dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.  

 

Haber: www.salmankasabasi.com – Ali GÖK – 24 Nisan 2016 / İstanbul

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003965358
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
582
938
2520
3952849
21155
42931
3965358

Your IP: 3.147.47.82
Server Time: 2024-05-15 16:26:34
Kimler Çevrim İçi

9 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5