ACİL ŞİFALAR ZATİ EREN

Sevgili dostlar sevgili kardeşimiz dostumuz yegenimiz sayfamızın değişmez temel taşlarından Akkuş halkının yakınen tanıdığı bildiği sevip değer verdiği Zati Eren bey maalesef geçtiğimiz hafta sonu vücut direncini düşürecek şekilde bir enfeksiyon geçirmiştir.

Yaşamış olduğu bu rahatsızlığa bağlı olarak vücudun dengesi bozulduğu için ufak tefek başka sorunlar baş göstermiştir bu rahatsızlıklara eşinin ve ailesinin zamanında müdahale etmesi sonucunda hastahaneye yatırılmak kaydıyla gereken tedavi sürecine hemen başlanmıştır.

Zati Eren bey şu anda tek kişilik bir odada gözetim altında tutulmaktadır sağlık durumu günden güne iyiye gitmektedir Allah'hın izniyle en kısa zamanda normal yaşantısına dönecektir.

Sevgili dostlar toplum insanı ve insanlara her alanda elinden gelenin en iyisini vermeye çabaladığı için onun  sağlık sorunuyla ilgili endişelerinizi çok iyi anlıyoruz sizlerden ricamız sevgili kardeşimiz tamamen iyi olup hastaneden çıkana kadar lütfen kendisine ayit olan telefondan eşinden bilgi alınız hastahaneyi ve aileden diğer fertleri fazlasıyla arayıp rahatsız etmemeniz yönündedir hastamızın sağlığı acısından ailesi dahil kimseyi ziyaretçi olarak odasına almamaktadırlar.

Kardeşimizin sağlığı şimdilik normal derecededir tetkikler yapılıp tedavisine devam edilmektedir bu konuyla ilgili göstereceğiniz duyarlılığa sonsuz şükranlarımızı sunarız.

www.yesilakkus.com Site Yönetimi ve Ailesi Adına Tahsin Akkaya

Haber kaynağı: yesilakkus.com

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003949847
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
3166
1714
8121
3932643
5644
42931
3949847

Your IP: 3.12.71.237
Server Time: 2024-05-03 05:06:51
Kimler Çevrim İçi

4 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5