Akkuş’a Yeni Taksi Durağı Ne Zaman Yapılacak?

 

Akkuş'a Yeni Taksi Durağı Ne Zaman Yapılacak?

Bu Durak Akkuş İlçesine İnanın Hiç Yakışmıyor.

 

2016 yılı Mart ayında Akkuş İlçesine yaptığımız ziyarette; Akkuş merkezinde Akkuş Otobüs Terminali yanında bulunan taksi durağı dikkatimizi çekti. Şöyle bir çevreye bakınca; taksi durağına benzer bir yapının çevrede olmadığı binaların ve diğer iş yerlerinin durumlarının gayet iyi olduğu görülmekte iken, sanki taksi durağı 60 yada 70 li yıllardan kalma gibi öylece durmaktadır.

 

Konu hakkında yaptığımız araştırmada ise taksici esnafının belediyeden yeni durak yapılması isteğinin olduğu ancak belediyenin ileride olabilir dediği şeklinde bilgilere ulaştık. Bu arada taksici esnafının gerek olması halinde durağı kendilerinin yapmak istediği şeklinde taleplerinin ise Belediyece ilerleyen günlerde belediye tarafından durağın yapılacağı esnafa iletilmiştir.

 

Akkuş ilçesi İpekyolu üzerinde şehirler arası yol kenarında kurulan ve Ordu ilinin en güzide ilçelerinden biridir. Dolayısı ile bu ilçe her zaman bakımlı ve iyi görünümlü olmak durumundadır. Ayrıca Akkuş Otogarının belediyece bakımının yapıldığı yakında bu onarımın tamamlanacağı gözönünde bulundurulduğunda; Taksi durağının da yapılmadan öylece durması otogarın güzelliğine herhalde gölge düşürür.

 

Gerek gutbetten gelen Akkuşlular gerek ise İlçemizi ziyaret eden misafirlerimiz ilçemize yakışır bir taksi durağını görmek isteyecekleridir. İlçemizin imajı açısından da "Bir Doğa Harikası İlçemize" en güzel şekilde yapılacak olan bir taksi durağı Akkuş'a çok yakışacağını düşünüyoruz. Bu vesile ile Terminal Taksi Durağı Esnafına sağlık esenlik ve hayırlı işler dileriz.

 

Haber kaynağı: akkusilcesi.com

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003950211
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
3530
1714
8485
3932643
6008
42931
3950211

Your IP: 18.227.228.95
Server Time: 2024-05-03 07:09:35
Kimler Çevrim İçi

11 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5