19 | 05 | 2024

Büyük Projelerden Serbest Sistem Yumurta önemli bir adım daha atıldı

Ahmet KAYA öncülüğünde Başkanlığımız personellerinin yoğun uğraşları ve çalışmaları sonucunda sektöründe öncü firmalardan olan '' ERGÖR GIDA'' ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşma dahilinde haftalık en az 75.000 adet Akkuş Yumurtamız firma tarafından tedarik edilecektir.Bu anlaşmayla birlikte Sisteme dahil olan üreticilerimizin pazar sorunu büyük oranda aşılmış yumurta alım/satımları garanti altına alınmıştır.

Uluslararası alanlarda çalışmalarda bulunan ERGÖR firması birçok ülkeye ihracatta bulunmakla birlikte Dünya Yumurtacılık Pazarında önemli bir yere sahiptir.Kendileri en kısa zamanda ilçemizi tekrar gezmekle birlikte İlçemize büyük yatırımlar yapabileceklerinin müjdesini vermişlerdir.Firma üst düzey yöneticilerinin ilçemize gelerek incelemelerde bulunacağı ve büyük bir yatırımın AKKUŞ ilçemize gerçekleştirileceğini belirtmek isteriz.

Başkanlığımız olarak ümit ediyoruz ki bu Dev yatırım en kısa sürede gerçekleşecek ve ilçemiz ekonomik anlamda büyük kazanım elde edecek aynı zamanda büyük bir istihdam alanı İlçemize kazandırılmış olacaktır.

Başkanımız Ahmet KAYA imzaların atılmasıyla birlikte açıklamalarda bulundu ;

'' Bu anlaşma hem başkanlığımız hem üreticilerimiz hem AKKUŞLU çiftçilerimiz için büyük önem arz etmekle birlikte Başkanlığımız açısından da üreticilere verilen sözlerin tutulması kapsamında büyük önem taşımaktadır.
İktisadi İşletmemizin tüm personelleriyle birlikte bu yola adeta başkoyarak üreticilerimizin mağdur olmaması ve projenin her geçen gün büyümesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ayrıca İstanbul'dan buralara gelerek bizlerle çalışacak olmaktan mutluluk duyacağını belirten ERGÖR YUMURTA yetkililerine teşekkür ederiz.
Kendilerini AKKUŞ ilçemizde ağırlamaktan keyif duyduk. Kendilerini tekrar ilçemize bekliyor yapılacak büyük yatırımların öncüsü,takipçisi olacağımızı en kısa zamanda İlçemizi ekonomik olarak kalkındıracak bu yatırımların gerçekleşmesi adına büyük uğraşlar vermekten kaçınmayacağımızı belirtmek isterim.''

 

KAYNAK: AHMET KAYA AKKUŞ ZİRAAT BAŞKANI

Haber kaynağı: haberakkus.com

 

 

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003970978
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
179
3054
8140
3952849
26775
42931
3970978

Your IP: 18.189.43.74
Server Time: 2024-05-19 04:50:27
Kimler Çevrim İçi

8 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5