05 | 05 | 2024

Bu haber 12 Mayıs 2014 tarihinde ulusal basın milliyet gazetesinde de yer almıştı bizde yayınlamıştık. haberin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti vaatler unutul mu son durum nedir kimse bilmiyor. Yol ile ilgili bir kazma vurulmadığı için herhalde unutuldu diy

Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi. Bu yolla birlikte İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi’nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerini doğrudan ilgilendiren karayolları ağının birleştirilmesini sağladı. Seçim süresince bölge halkının en önemli istekleri arasında bulunan yolla ilgili yapılan görüşmeler sonuç verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle 28 kilometrelik yol, Karayolları ile birleştirildi.
ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ: Ordu’yla ilgili yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Görüşmelerde İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri ve Akkuş ilçesini kapsayan yolun karayolları ağına alınmasını isteyen Yılmaz’ın girişimleri sonuç verdi.
YILMAZ: HEMŞEHRİLERİMİZİN EN BÜYÜK İSTEĞİYDİ :Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Seçim çalışmalarımız kapsamında söylediğimiz bir söz vardı: Biz hem seçim gezileri yapıyor hem de bölgenin sorunlarıyla ilgili birebir çalışma imkânı yapıyorduk. Çaybaşı-İlküvez-Akpınar-Salman ve Akkuş ilçemizde vatandaşlarımızın en büyük isteği bu yol güzergâhının karayolları ağına alınmasıydı. Bizlerde cuma günü Ankara’da yaptığımız temaslarda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile yaptığımız görüşme ile 28 kilometrelik yolun Karayolları ağına alınacağının sözünü aldık. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri ve Akkuş arasındaki yol güzergâhı tamamlandığında İkizce İlçesi ve Yoğun oluk Mahallesi’nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.

www.salmankasabasi.com olarak bu haberi sevinçle karşılayıp heber yazmıştık. ve takipçisi olacağız demiştik. geçen bir yıla rağmen bir ilerleme olmayışı hemşerilerimizin projenin rafa kalktığı izlemini vermektedir. Bunun üzerine bizlerde şimdi sormakla yükümlüyüz. Projemiz kaldırıldımı iptal mi oldu. Başkanımızdan 4 ilçeyi ilgilendiren bu haberimize duyarlılık bekliyoruz.  

 

 Haber: www.salmankasabasi.com – Ali GÖK – 25 Şubat 2016 Perşembe

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003952717
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
1061
826
10991
3932643
8514
42931
3952717

Your IP: 3.144.9.141
Server Time: 2024-05-05 19:55:12
Kimler Çevrim İçi

8 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5