Voleybol 3. Liginde İlk Yılda Büyük Başarı

 

Bu yıl ilk kez katıldığı Türkiye Erkekler 3. Voleybol Ligi'nde büyük başarı gösteren Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı aldığı başarılı sonuçlarla 2. lig play off maçları oynamaya hak kazanmıştı.

3. lig 3. grupta birçok iddialı takımı geride bırakarak Malatya'da 15-16-17 mart tarihlerinde yapılan Türkiye Yari Final Müsabakaları'na gitmeye hak kazanan yeşil beyazlılar, burada da iyi bir performans sergileyerek güçlü rakiplerine rağmen dişe diş mücadele gösterdi.

Malatya'da 3 maç yapan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı müsabakalar sonunda 5 puan topladı.

Grubunda Balıkesir Bigadiç Belediyesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Siirt Spor Lisesi ile mücadele eden yeşil beyazlılar Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile birlikte 5 puan toplayarak averajla 3. sırada yer aldı ve 2. lig yolunda averaja takıldı.

Yapılan maçlar sonunda Balıkesir Bigadiç Belediyesi 8 puan toplayarak 1. sırada finale yükselirken diğer finalist ise 5 puan ve averajla 2. sırada yer alan Kilis 7 Aralık Üniversitesi oldu. Akkuş Belediyespor 5. puanla ve averajla 3. sırada, Siirt Spor Lisesi ise puan alamayarak grubu son sırada tamamladı.

Maçların ardından Akkuş'a dönen Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı'nda ve ilçede averajla kaçan 2. lig'in üzüntüsü vardı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yaptığı açıklamada, "Bu yıl ilçe tarihinde ilk kez katıldığımız 3. voleybol liginde güzel başarılar elde ettik. Birçok iddialı takımı geride bırakarak play off maçları oynamaya hak kazandık. Takımımız Malatya'da da kendine düşen görevi yerine getirdi ve güçlü rakipleriyle başa baş mücadele etti. Sonuçta iki takım çıkacaktı, bu iki takımdan birinin Akkuş Belediyespor olmasını istiyorduk ama olmadı, 2. lig yolunda averaja takıldık. Bu her şeyin sonu değil. Hiç hesabımızda yokken mütevazı kadromuzla play off oynamaya hak kazandık. Bizlere bu coşkuyu yaşatan teknik heyetimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Artık geçmiş geride kaldı, bundan sonra önümüze bakacağız. Akkuş Belediyespor başarılarına başarı katacak. Bu sadece bir başlangıçtı. Yeni sezonda, yeni heyecanlar yaşayacağız" diye konuştu.

 
 
 

 

 

 

Haber kaynağı: akkus.bel.tr

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003965680
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
40
864
2842
3952849
21477
42931
3965680

Your IP: 3.147.66.149
Server Time: 2024-05-16 00:56:28
Kimler Çevrim İçi

10 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5