23-25 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA İLÇEMİZDE AÇIK BULUNACAK İŞYERLERİ

 
23-26 MAYIS 2020 TARİHLERİ ARASINDA UYGULANACAK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRESİNCE İLÇEMİZDE AÇIK BULUNACAK İŞYERLERİNE AİT LİSTE....
 
 
Haber Kaynağı: Akkuş Kaymakamlığı

KAYMAKAM AÇIĞA ALINDI

 

KAYMAKAM AÇIĞA ALINDI

Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila Ordu Valiliği tarafından bu sabah görevinden açığa alındı.

3 yılı aşkındır Akkuş’ta görev yapan  Hüseyin Atila’nın FETÖ/ paralel Devlet örgütlenmesi soruşturması kapsamında açığa alındığı iddia edildi.

kayna: haberordu.com

Kaymakamımız Akkuş İlçe Pazarında İncelemelerde Bulundu

Kaymakamımız Akkuş İlçe Pazarında İncelemelerde Bulundu  

İlçemiz Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER, İlçemiz Merkezinde kurulan semt pazarında, coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan tedbirleri inceledi ve vatandaşlara tedbirlere riayet etmeleri hususunda bilgilendirmede bulundu.


Ayrıca; Valiliğimizce maskesi bulunmayan vatandaşlarımız için gönderilen maskeler dağıtıldı. Kaymakamımız, pazar yerinde maskesiz vatandaşların olmaması için ilgililere talimat verdi.

Haber Kaynağı: Akkuş Kaymakamlığı

Kaymakam Hüseyin ATİLA´nın 10 Kasım MESAJI

 kaymakam-huseyin-atila-nin-10-kasim-mesaji

Kıymetli Akkuşlular, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılarak ebedi aleme intikal edişinin 78. yıldönümünde onu bir kez daha büyük bir saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Üstün zekâsı ile diğer milletlere de rehber olan Atamız, hayatı, başarıları, üstün kişiliği ve bizlere bıraktığı eserleriyle tarihe adını altın harflerle yazdırmış, dünyadaki en saygın kişiler arasındaki haklı yerini almıştır. İstiklal mücadelesinden sonra o sıkıntılı günlerde Cumhuriyetin temellerini atarak bizlere emanet eden Atatürk, "Benim naciz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözüyle milletimize hedef göstererek geleceğe ışık tutmaktadır. Milletimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Cumhuriyetimizin kurucusu ve milletimizin unutulmaz lideri olan Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, Türk Milletinin Ata'sının izinden gitme arzu ve gayretini, dün ve bugün olduğu gibi, gelecekte de büyük bir azimle sürdüreceğini ifade etmek istiyorum.

 Hüseyin ATİLA

Akkuş Kaymakamı

Haber kaynağı: haberakkus.com

Kaymamkamımız Hüseyin Atila´nın Cumhuriyet Bayram Kutlama Mesajı

 
"Değerli çalışma arkadaşlarım; ülkemizi ve milletimizi yarınlara hazırlayan fedakâr öğretmenlerim; benim şanlı milletimin hayallerini süsleyen, güçlü Türkiye’nin mimarı olacak öğrencilerim; mazisi şan ve şerefle dolu şerefli Türk milletinin muhterem mensubu saygıdeğer Akkuşlu vatandaşlarım;
Bu güzel günde, şanlı tarihimizin ve şu gök kubbenin şahitliğinde; 1071 yılından 1923 yılına kadar dirilişlere, fetihlere ve yıkılışlara şahit olan ecdadımızın ve başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere son devletimiz Türkiye Cumhuriyetini kuranların manevi huzurunda; devleti kuranlara ve 93 yıldır yaşatanlara; bayrak uğruna toprağa düşüp şehit olanlara şükranlarımızı ifade ediyoruz.
Değerli mesai arkadaşlarım;
“Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünden hareketle; görevimizi, hizmetkarı olduğumuz Akkuşlu vatandaşlarımıza karşı en iyi şekilde ifa etmeliyiz. Halkımızla aramıza mesafe koymadan, Devlet ile milletin kucaklaşması sağlamak asli görevimizdir. Vatandaşlarımıza karşı, yetkilerimizden ziyade görevlerimizin bilinci ile hareket ederek hukuktan, insan haklarından ve Cumhuriyetin temel ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz.
            Değerli Öğretmenlerim;
Sizler Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır “ dediği onurlu bir mesleğin mensuplarısınız. Bu nedenle bu ülkenin dününden, bu gününden ve yarınından herkesten önce sizler sorumlusunuz. Bu ülkeyi ve milleti muasır medeniyetler seviyesine yükselterek; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesil ortaya çıkaracaksınız. Sizler, Cumhuriyeti koruyacak, payidar kılacak, yükseltecek ve yüceltecek kişilikli, nitelikli bireyler yetiştirdikçe gaflet, dalalet ve hatta her çeşit hıyanet sonuçsuz kalacak, Cumhuriyetimizin nice yıl dönümleri huzur ve mutluluk içinde kutlanacaktır.
            Sevgili öğrencilerim;
Gençliğe hitabenin ilk cümlesi olan “Ey Türk Gençliği!...Birinci vazifen Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.” Sözlerindeki gençlik sizlersiniz. Bu nedenle ilk görevimiz Cumhuriyeti sonsuza dek korumak ve Onun değerlerini ebediyen yaşatmaktır. Bu uğurda gerektiğinde, tıpkı Çanakkale’de cepheye koşan 15 liler gibi cepheye koşacağız; anadan, babadan, yardan vazgeçip vatandan asla vazgeçmeyeceğiz. Şehit kanları ile kurulan bu devleti; şehit kanından rengini alan bu bayrağı ilelebet yaşatmak ve dalgalandırmak ancak gerektiğinde şehit olmakla mümkündür.
            Dün savaş meydanlarında, 15 Temmuzda olduğu gibi topları, tüfekleri ve uçakları ile saldırıp bizi Misakı Milli sınırlarımızla sınava tabi tutarlarsa geri adım da atmayacak geldikleri gibi geri göndermesini de bileceğiz. Sevgili Gençler “Sahipsiz olan memleketin batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır”. Çünkü muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.
Saygıdeğer Akkuşlu hemşerilerim
Ne acıdır ki bu ülkeyi bölmek ve bu milleti parçalamak isteyen Sevr sevdalıları hala yaşamını sürdürmektedir. İçimizde ve dışımızda ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş hainler yeni planlar yapmakta ve bu hain planlarını da uygulamaktadırlar. Hiçbir olumsuzluk bizi ümitsizliğe sevk etmemelidir. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi içinde, değerlerimizin değerini bilerek çalışmalıyız. Kendimizi küçük görme hastalığından kurtulmalı ve asla karamsarlığa düşmemeliyiz. Mehmet Akif' in şiirinde dediği gibi;
Ye's öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun! Azmiyle, ümidiyle yaşar hep yaşayanlar;
Hüsrâna rıza verme... Çalış... Azmi bırakma;
Kendin yanacaksan bile, evlâdını yakma!
Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle yeniden kutlar Cumhuriyetin faziletini ve erdemini ebediyen yaşanmasını temenni ederim."
 
                                                                                                                                        Hüseyin ATİLA
                                                                                                                                        Kaymakam
Haber Kaynağı: haberakkus.com
whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003942686
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
960
1270
960
3932643
41414
44379
3942686

Your IP: 3.21.104.109
Server Time: 2024-04-29 18:39:33
Kimler Çevrim İçi

17 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5