AK-DER ÜÇÜNCÜ TOPLANTISINI YAPTI

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da kurulan (Ak-Der) Akkuş Derneği Üçüncü istişare toplantısını bu akşam büyük bir katılımla Ankara’da gerçekleştirdi.

 

İnşallah cıkmış oldukları bu yolda başarılı olurlar.

Yalnız şunu da beyan etmekte fayda olacağını düşünüyoruz keşke 1994 yılında büyük zorluklarla ve çabalarla kurulmuş olan Akkuş Köyleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Çatısı altında derneğe sahip çıkılarak daha etkin daha güçlü bir dernek olarak tüm Akkuş halkına ve gençlere örnek olacak bir çalışma olsaydı daha güzel  bir eylem olacağı kanahattindeyiz.

 

Hali hazırda şu an dernek yönetiminin başında olan Orhan Şahin beyin ve ekibinin bu tür bir eyleme asla karşı çıkacaklarını sanmıyoruz.

Onların tek derdi şu anda o tabela orada kalsın yeter ki Akkuş halkının adıyla kurulmuş olan bir dernek dağılmasın her neyse diyelim artık olan olmuştur.

 

İnşallah bu güzide insanlardan oluşan Ak-Der derneğimiz ilçemizi ve insanlarımızı en güzel vede en yüksek şekilde temsil eder yapacak oldukları hizmetlerle iyi'ki bu dernek kurulmuş isabetli bir karar olmuş denir.

 

Kurucu üyelerin içerisinde siyaset ve bürokrasi iş dünyasından Akkuş halkının ileri gelen ahalisinin bulunmuş olduğu güzide insanlarımızdan oluşan Akder yönetim kurulu yapılan toplantıdan sonra sanal alem üzerinden aşağıdaki basın açıklamasını yapmışlardır.

 

Akder Kurucular Kurulu tarafından 3.cü İstişare toplantısı Kızılay’da gerçekleştirildi.

 

Katılan Üyelerimize teşekkür ederiz.

26 Mart 2016 Cumartesi günü Akkuş’tan ve Ülkemizin dört bir yanından gelecek gençlerimizle ve idarecilerimizle " Akkuş’lu gençlerimiz ve Eğitim Sorunları" konulu bir organizasyon gerçekleştirilmesine karar verildi.

 

Ak-Der Yönetim Kurulu

 

 

 

Haber kaynağı: yesilakkus.com

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003895570
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
706
797
3403
3880230
38637
65661
3895570

Your IP: 3.89.56.228
Server Time: 2024-03-28 13:03:49
Kimler Çevrim İçi

8 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5