Dostlara Teşekkür Ederiz Birlik ve Beraberlik için

 

SEFERLİ KALKINMA ve GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİMİZDE kahvaltı proramımızda katılımlarından dolayı Yurtalan dernek başkanı ve yönetimine, Akyad Dernek Yüksel Mıhcı beye, Aliimamlar dernek başkanıCemil Taşcıoğlu beye, Başakşehir belediye encümeni Avukat Muammer Çınar beye, Öğretim görevlisi Cemil Turan beye, İşadamlarımız Muhittin Kocaoğlu beye, Erdoğan Kocaoğlu beye, Tuncay Kocaoğlu beye, Neşet Kocaoğlu beye, Serkan Gök beye, Özer Sütcü beye,Celil Demiroğlu beye, Avni Kargacı beye, İbrahim Kargacı beye tüm misafirlerimize, üyelerimize, yönetim ve denetim kuruluna ve de hanımlara beylere ayrı ayrı yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum.

Kahvaltı bahane, kuçaklaşmak ve hasret, özlem gidermek şahane. Metropol şehir İstanbulun ayrı ayrı semtlerinden bir araya gelmek ve mekanı doldurmak güzel bişey olmalıydı vede öle oldu.

Bu gün özellikle yönetim ve gençlik kolundan bazı arkadaşlarımın özverili çalışmasından dolayı ayrıca onlara şahsım adına teşekkür ediyorum. Sizler var olduğunuz müddetce bu derneğin aşamayacağı engel, başaramayacağı iş yoktur. İyiki varsınız iyiki bir arada aynı görevdeyiz.

Değerli arkadaşlar, değerli Seferli'liler derneğiniz olduğu düğün tarihi yayınlayacağınız veya cenaze olduğunda yada her hangi bir haberinizi paylaşacağınız zaman aklınıza gelmesin. Yönetim kurulu olarak var gücümüzle karınca kararınca bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Eğer sizlerde bu çalışmanın içerisinde kalmak, destek olmak istiyorsanız bu dernek yürür. Aman bana ne derseniz sonu hüsran olur, hüsran olmaması için desteklerinizi her daima yanımızda görmeye ihtiyacımız vardır. Olacağınıda umut ediyorum. Saygılar sunuyorum.

 

 

 

Haber kaynağı: Cevat Bozok Seferli Dernek Başkanı

 

 

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003944779
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
576
1207
3053
3932643
576
42931
3944779

Your IP: 3.129.19.251
Server Time: 2024-05-01 17:00:43
Kimler Çevrim İçi

6 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5