UMKE Akkuş'ta 2. Kez Kamp Yaptı

 

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Karadeniz Bölge kampını geçen yılın ardından bu yılda Akkuş İlçesi'ne bağlı Kızılelma Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Ordu, Samsun, Amasya ve Sinop bölgesinden toplam 120 kişinin katıldığı ve 3 gün süren kampta çeşitli tatbikatlar yapılırken son gün doğa yürüyüşü ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

 

20-22 Mayıs Tarihleri arasında gerçekleştirilen kampı Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ve Belediye Başkanı İsa Demirci'de ziyaret etti. Ziyarette UMKE Ordu İl Afet Birim Sorumlusu Semray Kadıoğlu kamp hakkında Kaymakam Atila ve Başkan Demirci'ye bilgiler verirken kampa yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başkanı İsa Demirci'ye teşekkür etti.

 

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

 

Kampın 2. günün sabahında Kızılelma Mahallesi'nde gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde katılımcılar doğa harikası güzelliklere hayran kaldı. Kızılelma Mahalle Merkezi'nden başlayan yürüyüş Doğugöl'de sona erdi. Yürüyüş sırasında katılımcılar hayranlıklarını gizleyemezken, "Buralara daha fazla zaman ayırmak gerekli" diye konuştular.

 

TATBİKAT NEFES KESTİ

 

Sabah yapılan doğa yürüyüşünün ardından öğleden sonra ise kurtarma tatbikatı yapıldı. Kızılelma Mahallesi'nde gerçekleştirilen tatbikat gerçeği aratmazken tatbikatta depremde yıkılan binadan yaralı kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.

  

BAŞKAN DEMİRCİ'YE TEŞEKKÜR

 

Kampla ilgili bir değerlendirme yapan kamp sorumluları Ünye 3 Nolu ASM Hekimi Hazar Cırık ve Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Samet Ersoy, "Doğa harikası bir yerde kamp yaptık. Bizim için çok faydalı geçti. Geçen yılda buradaydık. Bizlere 2 yıl üst üste burada kamp yapma fırsatı sağlayan ve her türlü desteği veren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'ye teşekkür ediyoruz. Çok güzel ve faydalı bir 3 gün geçirdik. Katılımcılar buranın doğasına hayran kaldı" dediler.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Haber kaynağı: akkus.bel.tr
whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003965772
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
132
864
2934
3952849
21569
42931
3965772

Your IP: 18.216.94.152
Server Time: 2024-05-16 03:39:19
Kimler Çevrim İçi

10 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5