KIZILELMA MAHALLESİ

KIZILELMA MAHALLESİ

30 Mart 2014 Tarihine Kadar Kızılelma Beldesi Statüsündeki Belde

Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması İle

KIZILELMA MAHALLESİ

Olarak Akkuş Belediyesine Bağlandı

Muhtar: Erol ELMAS

Muhtar Telefonu: 0 543-875 68 55

Nüfusu: 01.01.2015 Tarihi İtibariyle Toplam Nüfus: 1308

Mart 2014 Tarihi İtibariyle: 1609

31.12.2012 Tarihi İtibariyle Toplam Nüfus 2.277 Kişi (Erkek: 1.197-Bayan: 1.080)

31.12.2011 Tarihi İtibariyle Toplam Nüfus  2111 Kişi (Erkek 1101, Bayan 1010)

2010  Yılı Nüfus 1964 Kişi (Erkek 1013, Bayan 951)

Görev Yapmış Belediye Başkanları

İsa DEMİRCİ

 

 

Image

30 Mart 2014 Tarihindeki Önceki Haberler

 

 

KIZILELMA   BELEDİYESİ

Belediye Başkanı : İsa DEMİRCİ

NÜFUSU: 31.12.2012 Tarihi İtibariyle Toplam 2.277 Kişi(Erkek: 1.197-Bayan: 1.080)

31.12.2011 Tarihi İtibariyle Toplam 2111 Kişi (Erkek 1101, Bayan 1010)

2010  Yılı Nüfus 1964 Kişi (Erkek 1013, Bayan 951)

KIZILELMA BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINA  İLİŞKİN

YORUMLARINIZI BUSAYFANIN ALTINDAKİ YORUM BÖLÜMÜNE YAZABİLİRSİNİZ

AŞAĞIDA BELEDİYENİN İNTERNET SİTESİNİN ADRESİNİ VERECEĞİZ.

ANCAK SİTEMİZDE KIZILELMA  BELEDİYESİNE İLİŞKİN HABERLERİ GÖRMEK İÇİN

 

ImageImage


ImageImage


ImageImage

KIZILELMA İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BİR İLK….

Kızılelma İlköğretim Okulu yararına Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes büyük bir coşkuyla açıldı.

ImageImage


ImageImage


ImageImage


ImageImage


Image

Okul Öğretmenleri, Öğrencileri, beldemiz ev hanımları ve genç kızlarının hazırladığı ürünler ile Kızılelma Belediyesi ve esnaflarımızın katkılarıyla hazırlanan kermesimiz yoğun ilgi gördü.

ImageImage


ImageImage


ImageImage

Açılış sırasında bir konuşma yapan Kızılelma Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ böyle bir etkinliğin beldede ilk defa yapıldığını, eğitime yardım etmenin değişik yolları olduğunu kermesin de bu amaçla hazırlandığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

ImageImage


ImageImage


ImageImage

Okul müdürü Cevat AKMAN ise bu çalışma ile öğretmen – öğrenci – veli – halk işbirliğinin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın güzel örneklerinin yaşandığını belirtti. Eğitimin amaçlarından birinin de bu olduğunu vurgulayarak bu dayanışmanın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.  Haber :Mustafa TETİK

11.12.2006 TARİHİNDE ORDU TELEVİZYONUNDA CANLI YAYINLANAN "ZEKİ SALMAN'LA SÖYLEŞİ" PROGRAMINA KATILAN KIZILELMA BELEDİYE BAŞKANI İSA DEMİRCİ GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPARAK, BELDEDE YAPILAN HİZMETLERİ  VE YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Image

Yayın başlaması ile ilk sözleri Ordu Televizyonu çalışanlarına ve Kızılelma'da ve Kızılelma dışında yaşayanlara selamlarını ileterek başlayan Başkan DEMİRCİ, Zeki SALMAN'nın başkanım sizi tanıyalım sözlerine karşılık, kendini tanıtarak, Beldenin kurulması ile birlikte, ilk seçimlerde ailesinin ve halkın talebi üzerine Belediye Başkanlığına adaylığını koymak için Ankara'daki esnaflığını bıraktığını, Kızılelma'ya döndüğünü belirterek seçimlerde beldenin ilk belediye başkanı olduğunu daha sonraki seçimde de tekrar seçilerek 2 dönemdir başkanlık görevini sürdürdüğünü anlattı.

 

    Kızılelma İsmi Nereden Geliyor sorusuna karşılık başkan,  Kızılelma bitişik yazılan tek kelime olduğunu, kızıl elma ile bir ilgisi olmadığını, Kızılelma'nın tarihte Orta Asya kullanılan bir kelime olduğu, Türklerin yaşadıkları bölgeye, ulaşılması gereken yerlere, Kızıl toprak, Fethedilmek üzere olan bir beldenin son noktasına verilen ad yada yer adı olduğu gibi anlamlarda kullanıldığı, Kızılelma'nın da çok eski bir yerleşim yeri olduğunu, Beldenin ismini ise Danişmentliler beylerinden Melik Gazi'nin verdiğini anlattı.

 

    Yenikonak İsmi neden Kızılelma olarak değiştirildi sorusuna karşılık, Başkanımız Beldemizin Belde Belediye olarak kurulması 5 Nisan 1996 tarihinde gerçekleşti. İsim olarak da o dönemde görevli İl Encümenlerince Yenikonak olarak belirlendi. Ancak bu isme alışmak zor oldu. Halkımız bu adı benimsemedi, 29 Nisan 2006 tarihinde belediye meclisimizce alınan bir karar ile Yenikonak ismi değiştirilerek tekrar asıl adını alarak Kızılelma olarak beldemizin ismi değişmiştir.

 

    Geçen dönem Türkiye'de en genç belediye başkanı olarak görev yaptınız. Bu dönemde başkansınız neler değişti? Sorusuna karşılık Demirci, 1996 yılında seçildiğimde Türkiye'de en geç Belediye Başkanıydım. Başkan olmak istemem ise hayallerim vardı. Beldenin gelişmesi için çaba harcanması gerektiğini biliyordum. Hayallerimi gerçekleştirmek için çok çalışmam gerektiğinin bilincinde olduğunu sözlerine ekledi.

 

    Siyasetteki Hedeflerinin Sorulması üzerine, Başkanımız Hedeflerine ulaştığını, Yol, Su, Sağlık, Eğitim konularında hedeflerine ulaştığını, manevi anlamda istediğini bulduğunu belirterek hız kesmeden çalışmalara devam edeceğini dile getirdi.

 

    Ankara'dan Kızılelma'ya başkan olarak döndünüz. Peki geri Ankara dönüş yaparsanız çok farklı bir siyasi kimlik ile mi olur? Demirci her şeyin kısmet meselesi olduğunu, kısmet ne ise onun olacağını, ancak Kızılelma'yı çok sevdiğini ve burada yaşamaya devam edeceğini dile getirdi.

 

    Belediyenin İller Bankası ödeneği dışında başka gelirinin olmadığını, ancak bu sene çıkarılan bir kanun ile köydes ihalelerine girerek az da belediye bütçesine kaynak aktarıldığını söyledi.

 

    Nüfus Sayımında Belde olarak kalacak mı Kızılelma? İsa DEMİRCİ nüfus sayımı ile ilgili bir sorunlarının olmadığını, Belde nüfusunun 2946 olduğunu bu sayının 2000 sayısının altına düşmeyeceğini bu nedenle de herhangi bir kaygılarının olmadığını sözlerine ekledi. (Şu anda beldede 300 emekli yaşamaktadır.)

 

     Kızılelma'da yapılan hizmetler hangileri? Yapılan hizmetler göçü önlemede etkili oldu mu? Başkan yapılan hizmetler insanlarımızın göç etmemesi içindir diyerek, Yol, Su, Sağlık, Eğitim konularında çalışmalar sürekli devam etmektedir. Biz belde yolu yapalım demedik, her mahalleye her eve yol yapacağız dedik. Şu anda da yol gitmeyen 8 ev kaldı. Çok kısa sürede de bu evlerin yolları yapılacak. Sağlık Evini Sağlık Ocağına dönüştürdük, 12 derslik ilköğretim okulu yaptık. Bu okul 400 milyara çıktı maliyeti, 90 milyar ödenek aldık geri kalan ödeneği ise belediyemiz karşıladı. (Okul arsasını bağışlayan Dursun ÇİMEN'e teşekkür ediyorum) Öğrenci sayımız 253 olup, 3 taşımalı aracın olduğu, 2 Öğretmen Lojmanı olduğu, 2 Lojmanın da inşaatının devam ettiğini, Belediye Misafir hanesinde ise 3 Öğretmenin kaldığını, iyi bir eğitim kadrosu bulunduğunu, okulun bilgisayar sınıfı, araç gereç sınıfı olduğu, Çevre düzenin ise yakında tamamlanacağını ve kaloriferli olduğundan ısınmanın çok rahat olduğunu söyleyebilirim, Beldede ev yapmak isteyenlerin evinin yerinin temelini ücretsiz açıyoruz. Okuyan Öğrencilere Esnaflarımız yardım etmektedirler dedi.

 

    Öğrencilere 150 kişi kapasiteli Yurt yapılacak müjdesi veriyorsunuz maliyeti kim karşılayacak? Başkan İsa DEMİRCİ Yurt konusunu defalarca dile getirdik. Ancak çözüm bulmakta zorlanıyorduk ki Sayın Valimiz Beldemizi Ziyarete geldiğinde kendisine de konuyu anlatınca 150 öğrenci kalabilecek şekilde bir yurt yapılması için gereken desteğin verileceğini ve masrafın yarısının belediyemizce karşılanması halinde geriye kalanın da devlet bütçesinden karşılanacağını söyleyince kabul ettik. Valimize çok teşekkür ediyoruz. 2007 yılında yurt inşallah bitecek dedi

 

    Kızılelma'da yol sorunu gerçekten çözüldü mü? Sorusuna verilen cevap ise başkan tarafından şöyle cevaplandı. Beldemizde 8 km ana yol bulunmaktadır. Bu yolumuz şu an için asfaltlı yol çalışmasına hazırdır. 2007 yılı yaz döneminde 8 km asfaltlı yol olacak. Akkuş ilçesinde ilk asfaltlı yol 4 km olarak Çayıralan ile Beldemizin ortak kullandığı yola serildi. 14 mahalle bulunmakta olup, 72 km yol yaptık şimdiye kadar. Belde de 650 hane bulunmaktadır. Komşu Belde ve köylere yol bağlantımız yapılmıştır. Bütçemizin çoğunu yola harcadık. Çakıllama devam ediyor. Ham yol açma işimiz kalmamıştır. İlerleyen günlerde yol konusunu konuşmayacaklarını anlattı.

 

    Çakıl uzak mesafeden geldiği için maliyet artışı olmasından dolayı Çakıl Kırma Makinesi Aldığınızı söylüyorsunuz. Peki belde içinde taş ocağı var mı? DEMİRCİ, Yol çalışması konusunda en büyük sıkıntılarından birsinin ise çakıl bulma ve taşıma işi olduğunu söyleyerek bu sorunu çakıl kırma makinesi alarak, belde yakınlarında taş ocağı kurarak, çözüm bulduklarını, çok yakında cihazların montesinin yapılarak çalışmalara başlanacağını ifade etti.

 

    Belediye araçları ne durumda, kış ayında kar ile mücadele nasıl olacak? Başkan Belediyenin 1 Dozer, 1 Greyder, 1 lastikli kepçe, 1 paletli kepçe, 2 kamyon ve 1 hizmet aracından oluşmakta olduğunu, Kışın yollarımız kapanmayacak çünkü gece gündüz çalışmalarımız devam edecek, kar ile mücadele devam edecek. Bu mücadele belediye bütçesini çok sarsıyor ama başka çaremiz yok. Bunun yanı sıra 3 katlı hizmet binamız, lojmanımız, misafirhanemiz, 10 adet dükkan ve telsiz sistemi bulunmakta olup, 3000 m meydan bulunmaktadır.

 

    Bazı Belediye Başkanları enkaz devir aldık diyerek dert yanmaktalar siz bu konuda ne diyeceksiniz? Belediye Başkanlığı Makamının ağlama duvarı olmadığını dile getiren başkanımız, sorunlar bilinerek aday olunup seçilenlerin sonradan ağlamalarının hoş olmadığını belirterek, Kendilerinin bu tür konularla vakit geçirme yerine çalışmayı sürdürdüklerini, Hizmet için elimizi taşın altına koyarız isterse kolumuz omuzdan kopsun diyerek kararlı çalışmalarını ifade etti.

 

    Bundan sonraki çalışmalar hangileri olacak?

 

    1.Çok Amaçlı Kapalı Salon Yapmak İstiyorum. ( Düğün, toplantı ve çeşitli faaliyetleri gerçekleştirmek için yapacağımız işlerin arasında çok amaçlı kapalı salon bulunmaktadır.)

 

    2.İçinde Göletti de olan Mesire yeri yapılacak ( Beldemizin havası, suyu, doğası, kışı, yazı ve yayla turizmi ile turizm potansiyeli yüksek bir bölge bu nedenle ve halkımızın da dinlenmeye ihtiyacı olduğu düşünülerek böyle bir projeyi gerçekleştirmek istiyorum.)

 

    3.Belde de çok yakında toplu konut çalışması yapılacak (Çok yakında beldemizde toplu konut çalışması başlayacak. Aslında şu an için böyle bir çalışmaya gerek yok ama ilerleyen günleri düşünmemiz gerekiyor.)

 

    Canlı yayına kimler bağlandı neler söylendi, Akkuş Milli Eğitim Müdürü Sedayi ALTUN, Eğitimci Yazar M.Ali KURU, Akdat Dernek Başkanı Necdet DEMİR telefon ile yayına bağlanarak Başkan DEMİRCİ'nin çalışmaları hakkındaki görüşlerini dile getirdiler.

 

    Çevre İlçe, Belediye, Belde ve köyler ile dayanışma içindeyiz. Başkanımız son sözlerini çevre İlçe, Belediye, Belde ve köyler ile dayanışma içinde olduklarını, zaman zaman görüşmelerde bulunduklarını, gerektiği zaman araç gereç temininde birbirlerine yardımcı olduklarını ifade ederek, Akkuş ilçesinde siyasi kısır çekişmeler yerine hizmet alanında en güzel çalışmaları yapma gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, Çalışmalarına yardımcı olan herkese teşekkürlerini sunarak sözlerini tamamladı.

Kaynak: Akkuş İlçesi

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

AKKUŞ İLÇENİN MAHALLELERİ
AKKUŞ İLÇENİN MAHALLELERİ
ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Mahallelerimiz
Written on 18/02/2016, 12:25 by Yönetim
akpinar-mahallesi AKPINAR MAHALLESİ 30 Mart 2014 Tarihine Kadar Akpınar Beldesi Statüsündeki Belde Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması Nedeni İle AKPINAR...
40750
Written on 18/02/2016, 12:25 by Yönetim
ambarguergen-mahallesi AMBARGÜRGEN MAHALLESİ Ambargürgen Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Ambargürgen Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı :  Yılmaz...
41840
Written on 18/02/2016, 12:24 by Yönetim
asagi-duegencili-mahallesi AŞAĞI DÜĞENCİLİ MAHALLESİ Aşağı Düğencili Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Aşağı Düğencili Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı...
42760
Written on 18/02/2016, 12:23 by Yönetim
ceyhanli-mahallesi CEYHANLI MAHALLESİ Ceyhanlı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Ceyhanlı Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı...
38410
Written on 18/02/2016, 12:22 by Yönetim
caldere-mahallesi ÇALDERE MAHALLESİ Akkuş Merkezde Bulunmaktadır Muhtar: Levent ÇAKIROĞLU Muhtar Telefon:  0536 698 81 77 Nüfus: 01.01.2015 Tarihi İtibariyle Toplam...
38720
Written on 18/02/2016, 12:21 by Yönetim
camalan-mahallesi Çamalan Mahallesi Muhtarın Adı ve Soyadı : Mustafa PAMUKCU  Muhtarlık Telefonu : 535-038 48 69
46670
Written on 18/02/2016, 12:20 by Yönetim
camlica-mahallesi ÇAMLICA MAHALLESİ Çamlıca Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Çamlıca Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Salim...
41380
Written on 18/02/2016, 12:19 by Yönetim
cavdar-mahallesi ÇAVDAR MAHALLESİ Çavdar Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Çavdar Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Remzi TÜRK Muhtarlık...
45680
Written on 18/02/2016, 12:18 by Yönetim
cayiralan-mahallesi ÇAYIRALAN MAHALLESİ 30 Mart 2014 Tarihine Kadar Çayıralan Beldesi Statüsündeki Belde Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması Nedeni...
44420
Written on 18/02/2016, 12:18 by Yönetim
coekek-mahallesi ÇÖKEK MAHALLESİ Çökek Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Çökek Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Sadık ÇON Muhtarlık...
40030
Written on 18/02/2016, 12:17 by Yönetim
cukur-mahallesi   ÇUKUR MAHALLESİ Çukurköy Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Çukur Mahalle Olmuştur Çukur Mahallesi Muhtarı Mehmet SEVİNDİK      Muhtar...
50070
Written on 18/02/2016, 12:16 by Yönetim
dagyolu-mahallesi DAĞYOLU MAHALLESİ Dağyolu Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Dağyolu Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Nuri...
45340
Written on 18/02/2016, 12:01 by Yönetim
damyeri-mahallesi DAMYERİ MAHALLESİ Damyeri Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Damyeri Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı :İbrahim...
40280
Written on 18/02/2016, 12:01 by Yönetim
esentepe-kabakulak-mahallesi ESENTEPE (Kabakulak) MAHALLESİ Esentepe Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Esentepe Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Kemal...
43460
Written on 18/02/2016, 11:49 by Yönetim
gedikli-mahallesi GEDİKLİ MAHALLESİ Gedikli Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Gedikli Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Salih...
40710
Written on 18/02/2016, 11:48 by Yönetim
goekcebayir-mahallesi GÖKÇEBAYIR MAHALLESİ Gökçebayır Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Gökçebayır Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : İsmet...
37720
Written on 18/02/2016, 11:47 by Yönetim
guergenliyatak-mahallesi GÜRGENLİYATAK MAHALLESİ Gürgenliyatak Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Gürgenliyatak Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı...
35890
Written on 18/02/2016, 11:46 by Yönetim
halilusagi-mahallesi HALİLUŞAĞI MAHALLESİ Haliluşağı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Haliluşağı Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : RECEP...
39430
Written on 18/02/2016, 11:45 by Yönetim
karacal-mahallesi KARAÇAL MAHALLESİ Karaçal Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Karaçal Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Nedim...
40490
Written on 18/02/2016, 11:42 by Yönetim
kargi-mahallesi KARGI MAHALLESİ Kargı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Kargı Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Senayi GÜNEY Muhtarlık...
41630
Written on 18/02/2016, 11:40 by Yönetim
kemikgeris-mahallesi KEMİKGERİŞ MAHALLESİ Kemikgeriş Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Kemikgeriş Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Ömer...
35220
Written on 18/02/2016, 11:40 by Yönetim
ketendere-mahallesi KETENDERE MAHALLESİ Ketendere Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Ketendere Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Ayhan...
40730
Written on 18/02/2016, 11:38 by Yönetim
kizilelma-mahallesi KIZILELMA MAHALLESİ 30 Mart 2014 Tarihine Kadar Kızılelma Beldesi Statüsündeki Belde Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması İle KIZILELMA...
48940
Written on 18/02/2016, 11:37 by Yönetim
koccuvaz-mahallesi KOÇCUVAZ MAHALLESİ Koçcuvaz Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Koçcuvaz Mahallesi Olmuştur. Muhtarın Adı ve Soyadı : Mustafa...
41020
Written on 18/02/2016, 11:35 by Yönetim
kuelekcili-mahallesi KÜLEKÇİLİ MAHALLESİ Külekçili Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Külekçili Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı...
35120
Written on 18/02/2016, 11:34 by Yönetim
kurtbogaz-mahallesi KURTBOĞAZ MAHALLESİ Kurtboğaz Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle  Kurtboğaz Mahallesi Olmuştur.   Muhtarın Adı ve Soyadı...
42000
Written on 18/02/2016, 11:33 by Yönetim
kusculu-mahallesi KUŞÇULU MAHALLESİ 30 Mart 2014 Günü Ordu İlinin Büyükşehir Olması İle Kuşçulu Köyü Kuşçulu Mahallesi Olmuştur Kuşçulu Mahallesi Muhtarı Adem...
39610
Written on 18/02/2016, 11:27 by Yönetim
merkez-mahallesi Merkez Mahallesi Muhtarın Adı ve Soyadı : Şenol BASMACI Muhtarlık Telefonu : 0530 546 51 96
34270
Written on 18/02/2016, 11:26 by Yönetim
meyvali-mahallesi MEYVALI MAHALLESİ Meyvalı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Meyvalı Mahallesi Olmuştur   Muhtarın Adı ve Soyadı : MEHMET...
36900
Written on 18/02/2016, 11:11 by Yönetim
muratli-mahallesi MURATLI MAHALLESİ Muratlı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Muratlı Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Kenan...
34770
Written on 18/02/2016, 11:10 by Yönetim
ormancik-mahallesi ORMANCIK MAHALLESİ Ormacık Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Ormancık Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Musa...
39050
Written on 18/02/2016, 11:09 by Yönetim
sahin-mahallesi ŞAHİN MAHALLESİ Şahin Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Şahin Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Mehmet MISIRCI  Muhtarlık...
38600
Written on 18/02/2016, 11:08 by Yönetim
salman-mahallesi SALMAN MAHALLESİ 30 Mart 2014 Tarihine Kadar Salman Beldesi Statüsündeki Belde Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması Nedeni İle SALMAN...
47290
Written on 18/02/2016, 10:32 by Yönetim
seferli-mahallesi SEFERLİ MAHALLESİ 30 Mart 2014 Tarihine Kadar Seferli Beldesi Statüsündeki Belde Bu Tarihten Sonra Ordu İlinin Büyükşehir Olması Nedeni İle SEFERLİ...
60510
Written on 18/02/2016, 10:30 by Yönetim
subasi-mahallesi SUBAŞI MAHALLESİ   Muhtarın Adı ve Soyadı :Yavuz ÇAMOĞLU (Vekil) Muhtarlık Telefonu       : 0535-782 30 67
37930
Written on 18/02/2016, 10:29 by Yönetim
tuzak-mahallesi TUZAK MAHALLESİ Tuzak Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle Tuazk Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Şenel BOLAT Muhtarlık...
67620
Written on 18/02/2016, 10:25 by Yönetim
yazlikbelen-mahallesi YAZLIKBELEN  MAHALLESİ  Akkuş Merkezde Bulunmaktadır 01.01.2015 Tarihi İtibariyle Toplam Nüfus: 1181 Mart 2014 Tarihi İtibariyle Toplam  1201  ...
40880
Written on 18/02/2016, 10:24 by Yönetim
yeni-mahallesi YENİ MAHALLESİ   Muhtarın Adı ve Soyadı : Hacer AY Muhtarlık Telefonu :5539581 36 72
35970
Written on 18/02/2016, 08:24 by Yönetim
yesilgueneycik-mahallesi YEŞİLGÜNEYCİK MAHALLESİ Yeşilgüneycik Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle  Yeşilgüneycik Mahallesi Olmuştur   Muhtarın Adı ve Soyadı...
43240
Written on 18/02/2016, 08:24 by Yönetim
yesil-mahallesi YEŞİL MAHALLESİ Yeşilköy Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Yeşil Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Alaattin...
36160
Written on 18/02/2016, 08:23 by Yönetim
yolbasi-mahallesi YOLBAŞI MAHALLESİ Yolbaşı Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olması İle Yolbaşı Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve Soyadı : Metin...
35910
Written on 18/02/2016, 08:22 by Yönetim
yukari-duegencili-mahallesi YUKARI DÜĞENCİLİ MAHALLESİ Yukarı Düğencili Köyü Ordu İlinin 30 Mart'ta Büyükşehir Olmas İle   Yukarı Düğencili Mahallesi Olmuştur Muhtarın Adı ve...
64630
Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003895663
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
799
797
3496
3880230
38730
65661
3895663

Your IP: 3.86.235.207
Server Time: 2024-03-28 16:17:06
Kimler Çevrim İçi

7 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5